Stormink Keuken Studio https://stormink.nl/ Dé keukenspecialist uit Gorssel. We adviseren en inspireren met creatieve oplossingen. Thu, 08 Dec 2022 13:51:32 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.2 https://stormink.nl/wp-content/uploads/2022/03/stormink_logoZW_diap-1-150x92.png Stormink Keuken Studio https://stormink.nl/ 32 32 ARNHEM https://stormink.nl/arnhem-2/ Thu, 08 Dec 2022 13:50:27 +0000 https://stormink.nl/?p=988 The post ARNHEM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post ARNHEM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
ROTTERDAM https://stormink.nl/rotterdam/ Thu, 08 Dec 2022 13:23:12 +0000 https://stormink.nl/?p=954 The post ROTTERDAM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post ROTTERDAM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
ZUTPHEN 2 https://stormink.nl/zutphen-2-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:37:20 +0000 https://stormink.nl/?p=600 The post ZUTPHEN 2 appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post ZUTPHEN 2 appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
BENNEKOM https://stormink.nl/bennekom-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:32:22 +0000 https://stormink.nl/?p=578 The post BENNEKOM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post BENNEKOM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
APELDOORN 2 https://stormink.nl/apeldoorn-2-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:28:44 +0000 https://stormink.nl/?p=573 The post APELDOORN 2 appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post APELDOORN 2 appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
AMSTERDAM https://stormink.nl/amsterdam-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:19:15 +0000 https://stormink.nl/?p=555 The post AMSTERDAM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post AMSTERDAM appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
RAALTE https://stormink.nl/raalte-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:17:05 +0000 https://stormink.nl/?p=539 The post RAALTE appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post RAALTE appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
ENS https://stormink.nl/ens-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:14:04 +0000 https://stormink.nl/?p=523 Even binnenkijken bij… Petra en Niels. ‘Onze keuken van Keukenstudio Stormink is prachtig met een ruim werkblad, een waterdamphaard en een gouden kraan. Een supergezellige plek. We zitten er vaker dan in de woonkamer.’ Over Keukenstudio Stormink in Gorssel zijn Petra en Niels zeer tevreden. ‘Mathijs Marang nam rustig de tijd voor ons en dacht […]

The post ENS appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

Even binnenkijken bij...

Petra en Niels. ‘Onze keuken van Keukenstudio Stormink is prachtig met een ruim werkblad, een waterdamphaard en een gouden kraan. Een supergezellige plek. We zitten er vaker dan in de woonkamer.’

Over Keukenstudio Stormink in Gorssel zijn Petra en Niels zeer tevreden. ‘Mathijs Marang nam rustig de tijd voor ons en dacht prima mee. Bovendien was hij altijd bereikbaar, tot in de late uurtjes. Onze wensen en ideeën werden vertaald in een prima ontwerp. We zijn er dan ook erg blij mee.’ Het mooiste onderdeel vinden zij de waterdamphaard. ‘Daardoor is de keuken nóg gezelliger.’

Uitstekende apparatuur

Petra staat geregeld te kokkerellen om in een handomdraai gerechten op tafel te zetten. Niels is echter de gepassioneerde kok. ‘Ik hou van koken en maak het liefst Italiaans, bijvoorbeeld gnocchi. Het liefst vers, dus daarom vinden we het ruime werkblad bijzonder fijn.’ Niels en Petra maken gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de combi-oven en stoomoven. Het is via Home Connect zelfs mogelijk om de oven met het eten alvast aan te zetten, zodat bij thuiskomst het diner meteen op tafel kan.

Gouden kraan

Het is geweldig om te werken in een keuken met zo’n fraaie ambiance, geeft Niels aan. De moderne en rustige vormgeving van de kasten wordt mooi geaccentueerd door gouden greepjes en een Quooker van 24 karaats goud uit Dubai. ‘Dat lijkt natuurlijk heel decadent, maar qua stijl en kleur past alles uitstekend bij elkaar. Daarnaast is de keuken een fijne plek om te wonen, te koken en te leven. Het is heel gezellig als ik sta te koken en Petra, de kinderen of vrienden komen erbij zitten. Onze keuken is de spil van ons huis. Op deze plek heb je echt het lekker leven gevoel!’

The post ENS appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
GORSSEL 3 https://stormink.nl/gorssel-3-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:11:39 +0000 https://stormink.nl/?p=507 Even binnenkijken bij… De familie Willems. ‘Onze prachtige, houten keuken van Keukenstudio Stormink heeft een open karakter, is ruimtelijk en heeft een stoere uitstraling. We zijn er blij mee!’ Een keuken kopen bij Keukenstudio Stormink in Gorssel lag wat de familie Willems betreft bijna voor de hand. ‘We werken in dezelfde plaats, dus de gun-factor […]

The post GORSSEL 3 appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

Even binnenkijken bij...

De familie Willems. ‘Onze prachtige, houten keuken van Keukenstudio Stormink heeft een open karakter, is ruimtelijk en heeft een stoere uitstraling. We zijn er blij mee!’

Een keuken kopen bij Keukenstudio Stormink in Gorssel lag wat de familie Willems betreft bijna voor de hand. ‘We werken in dezelfde plaats, dus de gun-factor was hoog.’ Maar uiteindelijk gaven de persoonlijke benadering, de betrokkenheid en de flexibiliteit de doorslag om daar een keuken te kopen. ‘Alles was mogelijk en alles was bespreekbaar. Als Mathijs Marang het even niet wist, zocht hij het uit en kwam er spoedig op terug. Dat was heel prettig. Tijdens het hele proces vonden we ook de medewerking van zijn collega’s fijn. Stormink heeft een sterk team.’

Houten keuken

De houten keuken past uitstekend bij het huis: een oude boerderij. De keuken is als het ware geïntegreerd, want de gebinten komen uitstekend tot hun recht. De opstelling van de keuken sluit naadloos aan bij de overgang naar de woonkamer en verleent de keuken een open karakter. De stalen deuren en het dikke composieten werkblad met betonlook maken de keuken stoer en eigentijds. ‘De keuken ademt de sfeer van het huis, maar is voorzien van moderne technieken, zoals aansluitpunten voor het opladen van je laptop. Daardoor kun je optimaal van deze ruimte genieten’, zegt de familie.

Stoere keuken

De stoere keuken van het merk Häcker biedt voldoende ruimte om te kokkerellen, waarbij meer personen een handje kunnen helpen of er gezellig bij komen staan met een hapje en een drankje. Bij het koken wordt handig gebruik gemaakt van uitstekende apparatuur, zoals de combimagnetron, een Quooker en de inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Daarbij is het uitzicht fantastisch: de boerderij staat half in het bos. ‘Zo ben je tijdens het koken betrokken bij binnen én buiten. De keuken is echt boven verwachting’, besluit de familie Willems.

The post GORSSEL 3 appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>
ZUTPHEN https://stormink.nl/zutphen-project/ Mon, 07 Mar 2022 14:09:23 +0000 https://stormink.nl/?p=492 The post ZUTPHEN appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>

The post ZUTPHEN appeared first on Stormink Keuken Studio.

]]>